Haetaan maatalouslomittajia eri pituisiin sijaisuuksiin maatiloille. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä maksimissaan 6kk:n sijaisuuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on karjatalouden perustutkinto ja/tai riittävä työkokemus alalta sekä riittävä suomen kielen taito.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä lisätiedon antajiin.


Lisätietoja

http://www.salo.fi/rekrytointi

Tutustu työnantajaan

Elina Suominen p. 044 7787102
Minna Korpela p. 044 7787103
Jouko Siivo p. 044 7787104

Salon kaupunki, LOMITUSPALVELUT
Osoite: Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka