Maataloussihteeri - Inarin kunta

Maataloussihteerin virassa toimit ympäristöterveyden ja maaseutuhallinnon yhteystoiminta-alueella johon kuuluu Inarin kunnan lisäksi Utsjoki. Toiminta-alueella on noin 8000 asukasta. Ympäristöyksikössä työskentelee 6-8 eri toimialojen viranhaltijaa.

Maataloussihteerin tehtäviin kuluu kunnan maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtävät (mm. viljelijätukien käsittely, riistavahinkolain mukaiset asiat maastotarkastuksineen sekä poro-, luontaiselinkeino- ja kolttalain mukaiset rahoitus- ja tukiasiat). Virka edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista työotetta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Kokemus maaseutuelinkeinojen hallinnosta ja viranomaistehtävistä katsotaan eduksi. Viranhaltijalta edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2838,12 €.

Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Viransijaisuutta haetaan jättämällä hakemus 5.11.2021 klo. 15:00 mennessä Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto/ Terveysvalvonnan johtaja Minna Saramo, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä: "Hakemus".

Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä muut todistukset joihin hakija haluaa vedota, tulee liittää Kuntarekryn hakemukseen tai lähettää erikseen yllämainittuun postiosoitteeseen.

Ilmoitus julkaistaan kokonaisuudessaan kunnan kotisivuilla www.inari.fi

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysvalvonnan johtaja Minna Saramo, puh. 0400 662 510 / sp. minna.saramo@inari.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosato / Ympäristöyksikkö

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.


Osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo
Inarin kunta - Savuton työpaikka Inarin kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat