Skip to main content
test
Maataloustyönjohtaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opetusmaatilalle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme osaajaa vastaamaan opetusmaatilan pelloilla tapahtuvasta rehuntuotannosta sekä kehittämään rehuntuotantoa ja opetusnavetan toimintaa yhdessä karjamestarin, tilanhoitajan ja muun henkilöstön kanssa.

Perustehtävään kuuluvat opetusmaatilan kasvintuotantoon kuuluvat työtehtävät, opiskelijoiden ohjaus sekä navettaan liittyvät kone- ja automaatiotyöt. Työ sisältää myös työskentelyä opetusnavetassa yhdessä muun henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa sekä mahdollisesti opetustehtäviä. Tehtävä voi sisältää myös hanke- ja kehittämistehtäviä erityisesti peltoviljelyyn liittyvien hankkeiden parissa. Tehtävä sisältää sekä ilta- että viikonlopputyötä.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vahvaa ja laaja-alaista käytännön työkokemusta. Lisäksi edellytämme kokemusta peltoviljelyn työtehtävistä, maatalousteknologian ja automaation hallintaa sekä koneiden ja laitteiden käyttö- ja huoltotaitoa.

Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus nuorten kanssa työskentelystä sekä ohjauksesta.
Arvostamme laajoja elinkeinon työelämäyhteyksiä, hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala, puhelin 044 725 0682 ja tilanhoitaja Jari Orjala 044 7250630
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta nuorille neljällä toimialalla: teollisuus ja rakentaminen, liiketalous, palvelut ja kulttuuri, luonnonvara-ala sekä hyvinvointiala. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.


Osoite: Ollikkalankatu 3, 69100 Kannus
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat