Skip to main content
test
maatilan työnjohtaja - Koulutuskeskus Brahe

Koulutuskeskus Brahen Ruukin luonto- ja hevoskeskus hakee maatilan työnjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2022-31.7.2023 väliselle ajalle.

Maatilan työnjohtaja vastaa opetusmaatilan käytännön toiminnasta ja kehittämisestä. Työ sisältää mm. kasvukauden mukaiset viljelytyöt, viljelysuunnittelun, hankinnat ja investointien suunnittelun. Hän tekee yhdessä opiskelijoiden kanssa maatilan töitä sekä ohjaa opiskelijoita peltotöissä. Maatilan työnjohtaja seuraa alan kehitystä ja hänellä on halu sekä valmius kehittää opetusmaatilaa nykyaikaisen maatalouden vaatimusten mukaisesti.

Tehtävään valittavalta edellytetään maatalousalan koulutusta sekä alan työkokemusta, hyvää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa sekä kykyä toimia nuorten kanssa. Maatalouskoneiden huolto ja korjaus, metsätalouden ja maanrakennuksen syvempi osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävän palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävään valitun henkilön on ennen työsuhteen aloittamista esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää meille mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Tarkempia tietoja tehtävästä ja sen sisällöstä antaa luonnonvara-alan toimialapäällikkö Riikka Pajuvesa-Korkala p. 040-8343404.

Ruukin luonto- ja hevoskeskuksessa opiskelee noin 280 maatalous-, hevostalous- ja luonto- sekä ympäristöalojen perus- ja ammattitutkinto-opiskelijaa ja työskentelee 30 työntekijän loistotiimi. Tule meidän brahelaisten uudeksi työkaveriksi!

Lisätietoja

http://www.brahe.fi/luonnonvara-alat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toimialapäällikkö Riikka Pajuvesa-Korkala p. 040-8343 404

Lisätietoja

Koulutuskeskus Brahe

Koulutuskuntayhtymä Brahe/Koulutuskeskus Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia tekniikan, palveluiden, luovien alojen ja luonnonvara-alojen toimialoilla. Asiakkaat ovat toimintamme ydin ja meillä panostetaan yksilöllisiin opintopolkuihin, tiimi- ja yhteisopettajuuteen sekä monimuotoisiin oppimisympäristöihin. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja suunnittelemme koulutustarjontamme läheisessä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Kansainvälisyys on tärkeä osa Koulutuskuntayhtymä Brahen toimintaa. Meillä pääset osaksi kansainvälistä yhteistyötä. Panostamme sekä opiskelijoiden että henkilöstön kv-osaamiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kansainväliseen oppilaitosyhteistyöhön. Tule meille, meillä osataan!


Osoite: Sammalkankaantie 280, 92400 Ruukki

Sinulle suositellut työpaikat