Maisema-arkkitehti, Kaupunkisuunnittelukeskus - Espoon kaupunki

Maisema-arkkitehti, Kaupunkisuunnittelukeskus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Asemakaavojen ja muutosten edellyttämä maisemasuunnittelu sekä näiden edellyttämien ympäristövaikutusselvitysten laatiminen, teettäminen ja valvonta sekä lausuntojen ja päätösten valmistelu.Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Arvostamme kokemusta maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Lisätietoja

http://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus

  • Kaupunkisuunnittelukeskus/Asemakaavayksikkö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-4-89-19
  • 3656,56€/kk (+työvuosikokemuslisät)
  • 16.6.2019 - 18.6.2019 15:45
  • Tekninen alaEspooUusimaa

Maisema-arkkitehti Katariina Peltola 043 825 5200 Maisema-arkkitehti Marie Nyman 046 877 2502 tavoitettavissa 10.-18.6.19

Kaupunkisuunnittelukeskus/Asemakaavayksikkö
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää.Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan