Maisema-arkkitehti - Vaasan kaupunki

Maisema-arkkitehti - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee maisema-arkkitehtiä.

Olet tervetullut energiastaan ja historiastaan tunnettuun sopivan kokoiseen seudun keskukseen vaikuttamaan yhdyskuntasuunnittelun eri mittakaavatasoilla tulevaisuuden ratkaisuihin. Odotamme sinua meidän moniammatilliseen, keskustelevaan ja yhdessä oppivaan joukkoon.

Tehtäviin kuuluu viheraluesuunittelu, julkisten ulkotilojen yleissuunnittelu, kaupunkimaiseman kehittymiseen ja toteutukseen liittyvä ohjaus ja neuvonta sekä tehtäväaIueisiin Iiittyvien konsulttitöiden ohjaus. Lisäksi tehtäviin kuuluu yleis- ja asemakaavojen laadintaan osallistuminen, erillisselvitysten laatiminen, maisematyölupien valmistelu, seudullinen yhteistyö, viranomais- ja osallisyhteistyö sekä asiakaspalvelutehtävät.

Tehtävä on sijoitettu Vaasan kaupungin kaavoitukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on maisema-arkkitehdin tutkinto (MA) sekä kokemusta viheraluesuunnittelusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja sekä tehtäviin liittyvien tietoteknisten ohjelmien hallintaa ja omaksumiskykyä.

Maankäytön suunnitteluun, rakentamiseen liittyvän ja muun ympäristölainsäädännön sekä julkishallinnon tuntemus katsotaan eduksi.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Kaavoitusjohtaja Päivi Korkealaakso puh. 040-550 0757

Kaavoitus
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.
Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Tutustu työnantajaan