Markanvändningsplanerare - Hangon kaupunki

Markanvändningsplanerare - Hangon kaupunki

VI SÖKER EN MARKANVÄNDNINGSPLANERARE FÖR ORDINARIE ANSTÄLLNING VID MARKANVÄNDNINGSAVDELNING

Till dina arbetsuppgifter hör olika uppgifter i anslutning till markanvändningen och planläggningen samt beredande av tillstånd.

Vi förutsätter att du har lämplig utbildning på minst YH-nivå. Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter räknas till godo. Vi fungerar i MicroStation Stella- och LOUHI-miljöer, så Du behöver goda IT-färdigheter och helst kännedom om dessa program.

Om du är långsiktig och har organisationsförmåga, lämpligt omsorgsfull och noggrann, orädd för arbete samt effektiv, kan du vara hen vi söker. Du bör också att kunna arbeta självständigt, i växelverkan samt i team. I Hangö fungerar vi på båda inhemska språken.

I befattningen tillämpas kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal för teknisk personal TS. Innan du inleder ditt arbete bör du uppvisa ett godtagbart läkarintyg över ditt hälsotillstånd. Prövotiden är 4 månader.

Befattningen söks främst elektroniskt via www.kuntarekry.fi.

Ansökningstiden går ut 4.8.2019

Läs mer

http://www.hanko.fi

stadsgeodet Kukka-Maaria Luukkonen 040 135 9281 eller kukka-maaria.luukkonen@hanko.fi t.o.m 10.7.2019
markanvändningssekreterare Aki Uusitalo 040 135 9287 eller aki.uusitalo@hanko.fi fr.o.m 24.7.2019

Hangon kaupunki, Tekninen ja ympäristövirasto
Adress: Sandövägen 2, 10960 Hanko pohjoinen

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Hangö är en rökfri kommun.
Tekniska och miljöverket ansvarar bland annat för stadens markanvändning, byggnader,
kommunalteknik, vattentjänster, miljöskydd samt byggnadstillsyn. Tekniska och miljöverkets markanvändningsavdelning ansvarar för stadens planläggnings-, mätnings- och tomtverksamhetsamt för fastighetsbildningsuppgifter och för uppdateringen av stadens geografiska information.

Mer om arbetsgivaren