Markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä - Riihimäen kaupunki

HAEMME kaupungin viestintään ja markkinointiin kesätyöntekijöitä! Työ on tarkoitettu 2002-2005 syntyneille nuorille.

VALINNOISSA ENSISIJAISIA ovat ne riihimäkeläiset nuoret, jotka eivät ole ennen olleet kesätyössä Riihimäen kaupungilla. Hakija voidaan valita kesän aikana vain yhteen kaupungin kesätyöpaikkaan.

TYÖN KESTO on neljä viikkoa, sitä lyhemmät jaksot eivät ole mahdollisia. Hakijan täytyy myös huolehtia siitä, että omat opinnot (kevätlukukausi) ovat päättyneet tältä keväältä ennen kesätyön aloittamista.

VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN KESÄTYÖJAKSOT ovat 28.6.-25.7.2021 (2 paikkaa) ja 19.7.-8.8.2021 (4 paikkaa).
Huom! Muuttuneet päivämäärät! Viestinnän kesätyöt liittyvät vahvasti Riihimäellä järjestettäviin Kansainvälisiin Erämessuihin, joiden ajankohta on vallitsevan koronatilanteen vuoksi siirretty kesäkuulta elokuulle 2021. Kansainväliset Erämessut järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti 5.-8.8.2021 ja tästä syystä joudumme siirtämään myös viestinnän kesätöiden ajankohtia. Pahoittelemme kovasti hakijoille tästä aiheutunutta harmia ja toivomme, että jokainen hakija kävisi muokkaamassa jättämäänsä hakemusta uusien kesätyöajankohtien mukaiseksi. Viestinnän kesätyöjaksot ovat 28.6.-25.7.2021 (2 paikkaa) ja 19.7.-8.8.2021 (4 paikkaa).

Työvuorot (aamu- ja iltapäivävuoro) sijoittuvat klo 10-18 välille. Työtä tehdään myös viikonloppuisin, jolloin vapaapäivät pidetään viikolla.

TYÖTEHTÄVINÄ on mm. opastus- ja ohjaustehtäviä, esitteiden jakamista, tietojen etsimistä ym. viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, mahdollisesti myös kaupungin sosiaalisen median kanavien päivittämistä. Työ tehdään parityönä.

TYÖSSÄ TARVITAAN hyvää Riihimäen asioiden, paikkojen ja historian tuntemusta, ulospäin suuntautuneisuutta. luotettavuutta, täsmällisyyttä ja sosiaalista rohkeutta. Sosiaalisen median käyttötaidot, esiintymiskokemus ja ongelmanratkaisutaidot ovat hakijalle eduksi. Kesätyöntekijän tulee olla valmis liikkumaan kaupunkipyörällä päivän aikana, koska työtä tehdään eri puolilla kaupunkia.

OSA HAKIJOISTA HAASTATELLAAN 15.3.-9.4.2021 välisenä aikana, mikäli se koronarajoitukset huomioiden on mahdollista. Mikäli haastatteluja ei järjestetä, tehdään valinnat hakemusten perusteella ja sen takia hakemus kannattaa täyttää huolellisesti.

VALINTAPÄÄTÖS lähetetään kaikille hakijoille viimeistään kaksi viikkoa ennen työn alkua. Siinä kerrotaan kesätyön toteutumisesta, sekä valituista ja varasijalle valituista. Ellei työhön valittu henkilö ota paikkaa vastaan, kutsutaan kesätyöntekijä varasijoilta.

KORONATILANNE voi vaikuttaa siihen, että kaikkia kesätyöpaikkoja ei ole mahdollista täyttää. Siksi päätös kesätöiden toteutumisesta tehdään lähellä työn suunniteltua alkamista.

SEURAA SÄHKÖPOSTIASI. Tieto kesätöiden toteutumisesta ja valinnoista lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse.

LISÄTIETOA puh. 050 344 62 08.
Onnea työnhakuun!

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi
puh. 050 344 62 08 tai 050 500 1952

Työllisyyspalvelut
Osoite: Matkakeskus. Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain kesätöitä sadalle 16- 19 vuotiaalle nuorelle. Kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka