Skip to main content
test
Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami hakee markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen.

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelijanamme pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan organisaatiomme ja brändimme mukaista monikanavaista markkinointiviestintää. Tulet osaksi markkinoinnin ja viestinnän tiimiä, joka palvelee koko Ekamin organisaatiota sen eri toiminnoissa ja osa-alueilla. Osallistut markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen. Tuotat sisältöä erilaisiin tarpeisiin, varsinkin sosiaalisen median kanaviin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Osallistut tapahtumien markkinointi ja viestintäkoordinointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi osallistut verkkosivustojen päivitystyöhön ja kehittämiseen.

Päätoimipaikkasi on Kotekon kampus Kotkassa, mutta työtehtäviä on Ekamin kaikilla kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Edellytämme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa markkinoinnin ja viestinnän koulutusta
• työkokemusta vastaavista tehtävistä
• monipuolista osaamista perinteisen ja digitaalisen markkinointiviestinnän toteuttamisesta eri kanaviin
• vahvaa osaamista eri sosiaalisen median kanavista - hallitset sosiaalisen median mainonnan prosessit
• innokasta tekemistä sisällöntuotantoon kohderyhmät huomioon ottaen - osaat kertoa aiheesta kuin aiheesta kuvilla ja sopivalla tekstillä
• visuaalisen suunnittelun osaamista - osaat käyttää yleisiä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmia (Adoben ohjelmat, Canva)
• organisointikykyä markkinointiviestinnän eri toimenpiteiden koordinointiin
• oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja, avointa ja iloista asennetta
• hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja

Pidämme etuina/arvostamme:
• omaksut nopeasti erilaiset markkinointiin ja viestintään liittyvät ohjelmistot ja alustat
• toimialan ymmärrys ja näkemystä siihen liittyvästä markkinointiviestinnästä
• ajokorttia

Vaadittava kielitaito: Erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Englannin kielen hyvät taidot. Muut kielet katsotaan eduksi. Rekrytoinnissa eteneviltä tullaan pyytämään työnäytettä.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut. Käytössäsi on monipuoliset osaamisesi kehittämisen mahdollisuudet. Tarjoamme lakisääteisen työterveyspalvelujen lisäksi työterveyspainoitteiset sairaanhoitopalvelut sekä tuemme sinua työhyvinvointisi ylläpitämisessä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen muodossa.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee esittää viimeistään palvelukseen tullessaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. (KVTES I luku 9 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi@ekami.fi tai numerosta 044 750 4990 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Markkintointi- ja viestintäkoordinaattori Suvi Mynttinen
p. 040 1319 548
suvi.mynttinen(at)ekami.fi

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat