Skip to main content
test

Oletko markkinoinnin osaaja ja haluat työskennellä koulutusten markkinoinnin sekä korkeakouluviestinnän parissa?

Haemme markkinoinnin suunnittelijaa osaksi Kajaanin ammattikorkeakoulun markkinoinnin ja viestinnän tiimiä.

Markkinointisuunnittelijana mm.

- suunnittelet, toteutat ja kehität markkinointikampanjoita

- vastaat sosiaalisen median kanavien hallinnoimisesta ja tuotat sisältöä niihin ja muihin digitaalisiin kanaviin

- koordinoit ja toteutat koulutusesittelyjä oppilaitoksissa ja eri tapahtumissa

- vastaat markkinointitapahtumien järjestämisestä

- ylläpidät verkkosivustoja

- neuvot ja ohjaat markkinoinnin ja viestinnän toteuttamisessa työyhteisön eri toimijoita

Tehtäviin voi kuulua myös muita työnantajan määräämiä tehtäviä.

Toivomme sinulta kokemusta ja näkemystä markkinoinnin kehittämisestä nopeasti muuttuvassa digitaalisen markkinoinnin kentässä. Osaat hyödyntää markkinoinnin digitalisoitumista ja mittaamista markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuuden parantamiseksi. Sinulla on rohkeutta ideoida, kokeilla ja testata uusia markkinointiratkaisuja sekä kehittää aktiivisesti uusia markkinoinnin toimintamalleja organisaation käyttöön.

Olet aikaansaava, ratkaisukeskeinen ja joustava tiimipelaaja. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä, kehitysmyönteisyyttä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Edellytämme myös hyviä ajanhallintataitoja ja kykyä työskennellä tehokkaasti paineen alla sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Odotamme sinulta

- markkinointihenkisyyttä ja digitaalisen markkinoinnin ymmärrystä

- innostuneisuutta uusien toimintatapojen luomiseen ja kokeilemiseen

- kokemusta markkinoinnin työtehtävistä

- kokemusta some- ja muiden digitaalisten kanavien sisällöntuotannosta

- tehtävään soveltuvaa tutkintoa

Eduksi katsomme kokemuksen julkaisu- ja kuvakäsittelyohjelmistojen käytöstä (esimerkiksi Adoben InDesign, Photoshop, Premier tai vastaavat), graafiset taidot, valokuvaustaidot sekä videokuvaus- ja editointitaidot.

Hakemukseen on liitettävä cv.

Lisätietoja

http://www.kamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtaja Teija Sievänen, teija.sievanen@kamk.fi puh. 044 7101 237 ja viestintäpäällikkö Tanja Keränen, tanja.keranen@kamk.fi puh. 044 7101 641.

Lisätietoja

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n (KAMK) toimintaa ohjaa KAMK´30 -strategia - Pieni suuri korkeakoulu. Tavoitteenamme on tarjota oikeanlainen kasvualusta opiskella, kehittää uutta ja muuttaa maailmaa. Koulutamme tulevaisuuden osaajia, jotka yhdessä tekevät seudusta elinvoimaisen ja kansainvälisesti houkuttelevan ympäristön yrityksille ja opiskelijoille. Kajaanin Vimpelinlaakson kampuksellamme on n. 2000 opiskelijaa. Koulutamme sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, tradenomeja, insinöörejä, liikunnanohjaajia ja restonomeja sekä tarjoamme myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon kyseisissä tutkinnoissa. Osa opiskelijoistamme opiskelee englanninkielisissä koulutuksissamme.

Tehtävänämme on myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Toimintaperiaatteenamme on toimia yhteistyössä alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä vahvistaa monialaista yhteistyötä. Kasvun ytimessä on osaaminen ja kasvuympäristön kestävä hyödyntäminen. Uskomme ja tiedämme, että pienistä ideansiemenistä voi kasvaa suuri tarina. Tervetuloa osaksi tätä tarinaa.


Osoite: Ketunpolku 1, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat