test
Markkinointisuunnittelija / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on yli tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun että yhteishaun kautta

Haemme markkinointisuunnittelijaa vakituiseen toimeen 15.2.2022 alkaen tai mahdollisimman pian.

Tule tekemään rohkeeta, reteetä ja reilua markkinointia. Markkinointisuunnittelija on osa Tredun viestintä- ja markkinointitiimiä. Hänen vastuullaan on Tredun toimintaympäristön analysointi markkinoinnin näkökulmasta ja kasvavien aikuiskohderyhmien tavoittaminen uusien markkinointitrendien ja sosiaalisen median avulla. Työssä tarvitaan hyviä hoksottimia sekä taitoa kiteyttää viesti visuaalisesti ja kirjallisesti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää monipuolista osaamista markkinoinnista ja viestinnästä myös sosiaalisessa mediassa. Sinulta odotetaan järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä, vahvaa sisällöntuotantotaitoa, projektinhallintataitoa, suunnitelmallisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Arvostamme erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsomme myös kokemuksen mainostekstien ja visuaalisten aineistojen tuotannosta sekä ammatillisen koulutuksen tuntemuksen. Tehtävän hoito edellyttää liikkumista Tredun eri toimipisteissä, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi.

Pyydämme, että liität osaamisportfoliosi ja kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksistasi sähköiseen hakemukseesi. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistamme mahdollisessa haastattelussa. Valinnan yhteydessä voidaan käyttää soveltuvuusarviointeja.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Tarja Luukko, puh. 050 331 0112. Sähköposti muotoa etunumi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 26.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Tarja Luukko, puh. 050 331 0112. Sähköposti muotoa etunumi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Serviisi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat