Skip to main content
test
Markkinointisuunnittelija / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Olemme muutoksen edelläkävijä ja tulevaisuuden rakentaja. Tampere on mukana työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa muun Pirkanmaan kanssa, ja valmistaudumme sen avulla samalla hallitusohjelman mukaiseen TE-palvelut 2024 -uudistukseen.

Haemme Kansainväliseen osaamiskeskukseen markkinointisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 28.10.2022 - 31.10.2023.

Markkinointisuunnittelijana suunnittelet, toteutat ja kehität Kansainvälisen osaamiskeskuksen ulkoista ja sisäistä viestintää. Osaamiskeskustoiminnan viestintä- ja markkinointitoimet kohdentuvat osaamiskeskustoiminnan työnhakija-asiakkaisiin, työnantajiin ja keskeisiin yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin. Osana työllisyyden kuntakokeilua tehtävänäsi on edistää viestintää, markkinointia ja ajantasaisen tiedon saatavuutta kansainvälisen osaamisen palveluista, mukaan lukien työllisyys-, osaamisen kehittämisen ja neuvonnan palvelut Tampereella, Tampereen kaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Osallistut ja vastaat yhdessä International House Tampereen markkinointisuunnittelijan kanssa Kansainvälisen osaamisen palveluiden viestinnästä ja markkinoinnista. Osaamiskeskuksen markkinointisuunnittelijana olet osa TYKASin viestintä- ja markkinointikokonaisuutta vastaten omalta osaltasi osaamiskeskus-alustan viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä. Perehtyneisyys monikulttuurisuuteen työyhteisössä, maahanmuuttajatyöhön ja työllisyyspalveluihin edistävät menestymistäsi tehtävien hoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen viestinnän ja/tai markkinoinnin tehtävistä. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus markkinointiviestinnän tehtävistä julkisella sektorilla, kokemus markkinointiviestinnän materiaalien tuottamisesta ja graafisesta suunnittelusta sekä digitaalisesta markkinoinnista. Eduksi katsotaan lisäksi kokemus sosiaalisen median kanavien ylläpitämisestä ja sisällön tuottamisesta eri kanavissa. Eduksi katsotaan myös kokemus hankintojen tekemisestä ja hankekoordinoinnista ja raportoinnista. Eduksi katsotaan perehtyneisyys monikulttuurisuuteen työyhteisössä, maahanmuuttajatyöhön ja työllisyyspalveluihin. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Käytämme toimissa koeaikaa, joka yli vuoden määräaikaisessa tehtävässä on kuusi kuukautta. Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Iida Ruoranen, puh. 044 431 4242 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 30.9.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
www.t/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Iida Ruoranen, puh. 044 431 4242 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki / Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat