Markkinointiviestinnän suunnittelija - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Haluatko vaikuttaa luonnonvara- ja biotalousalojen vetovoimaan? Tule markkinointiviestinnän suunnittelijaksi biotalousosaamisen yksikköömme!

Tehtävässä suunnittelet ja toteutat koulutusten tuloksellista markkinointiviestintää monipuolisesti eri kanavissa. Tuotat markkinointimateriaalia ja erilaisia tekstejä, teet videoita ja järjestät tapahtumia.

Edellytämme näyttöä markkinointiviestinnän osaamisesta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelytapaa, kykyä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi graafista osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden työskennellä osana monialaista ja kansainvälistä työyhteisöämme. Käytössäsi ovat korkeakoulumme ajantasaiset välineet myös etätyöskentelyyn. HAMKissa saat käyttöösi monipuoliset työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut. HAMK on työnantajana sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia työelämässä.

Työ alkaa 1.8.2021. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Hämeenlinnan korkeakoulukeskus. Työ edellyttää liikkumista eri kampusten välillä. Biotalousosaamisen yksikkö toimii viidellä HAMKin seitsemästä kampuksesta. Tehtävään ja sen palkkaukseen sovelletaan Sivistystyönantajien Yksityisen opetusalan työehtosopimusta (Sivista).

Kuulostiko sinun tehtävältä? Hae Kuntarekryn kautta viimeistään 16.5.2021!

Lisätietoja tehtävästä antaa biotalousosaamisen yksikön johtaja Mona-Anitta Riihimäki, puh. 050 5745 102, mona-anitta.riihimaki@hamk.fi.

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa biotalousosaamisen yksikön johtaja Mona-Anitta Riihimäki, puh. 050 5745 102, mona-anitta.riihimaki@hamk.fi.

Lisätietoja

Biotalouden yksikkö, Biotalouden yhteiset palvelut

HAMK on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.

Biotalousosaamisen yksikkö toimii luonnonvarojen ja maaseudun kehittämisen alueilla. Toimimme yhdessä toisen asteen koulutusta antavan Hämeen amm​atti-instituutin kanssa.


Osoite: Visamäentie 35 B, 13100 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat