Markkinointiviestintäharjoittelija - Lappeenrannan kaupunki

Oletko kiinnostunut markkinointiviestinnästä ja haluatko oman kädenjälkesi näkyviin? Tarjoamme liiketalouden- tai kauppatieteen opiskelijalle näköalapaikan 13 hengen energisessä yrityspalvelutiimissä. Haemme palkalliseen harjoitteluun innovatiivista korkeakouluopiskelijaa.

Olet valmis tiimityöhön, jossa uskallat laittaa itsesi likoon. Olet sujuva somenatiivi, joka kykenee monipuoliseen sisällön- ja markkinointimateriaalin tuotantoon, sekä niihin liittyvän analytiikan koostamiseen. Pelikenttääsi kuuluu myös markkinointiviestinnän kehittäminen. Edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehittämiseen tähtäävää otetta. Hakijan motivaatio on meille kuitenkin kokemusta tärkeämpää. Hakuprosessissa voit hyödyntää myös videohakemusta.

Wirma yrityspalvelut on Suomen uusyrityskeskuksen jäsen ja tarjoaa laatusertifioitua yritysneuvontaa Lappeenrannan alueella aloittaville ja toimiville yrityksille.

Harjoittelu kestää 3-5 kuukautta ja on mahdollista sovittaa opiskelijan aikatauluihin joustavasti. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan erikseen valinnan yhteydessä.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Yrityspalvelupäällikkö Eeva Pihlajaniemi, eeva.pihlajaniemi@lappeenranta.fi
p. 044 052 3056

Wirma Lappeenranta
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.