Matemaattisten aineiden lehtori - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Matemaattisten aineiden lehtori - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Yhteisiin tutkinnon osiin ja yhdistelmäopintoihin liittyvien matemaattisten aineiden opetus ja ohjaus. Yhdistelmäopinnoissa erityisesti matematiikan opetus lukiotavoitteisesti.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998, 13 § mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Koulutuspäällikkö Ari Porki, puh. 040 341 4433, sähköposti: ari.porki@gradia.fi
Koulutuspäällikkö Joonas ketonen, puh. 040 341 6199, sähköposti: joonas.ketonen@gradia.fi

Gradia Jyväskylä
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa.

Tutustu työnantajaan