Skip to main content
test
Matemaattisten aineiden lehtorin virka - Sievin kunta

Sievin kunnassa julistetaan haettavaksi

PERUSOPETUKSEN MATEMAATTISTEN AINEIDEN LEHTORIN VIRKA 1.8.2023 alkaen toistaiseksi.

Virkaan sisältyy fysiikan, matematiikan ja kemian opetusta Jussinpekan koulussa (vuosiluokat 7-9). Virkaan saattaa lukuvuosittain kuulua luokanvalvojan tehtävät. Koulussamme on noin 300 oppilasta.
Arvostamme kokemusta perusopetuksen matemaattisten aineiden opettajan työstä. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja -halua, kehittämismyönteisyyttä sekä oppilaslähtöistä asennetta.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Työpaikkaa haetaan 9.6.2023 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi.
Hakua on jatkettu kahdella viikolla. Paikkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon valintapäätöstä tehtäessä.
Lisätietoja antaa rehtori Kari Koivisto, puh. 044 4883 249.

Lisätietoja

http://www.sievi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jussinpekan koulun rehtori Kari Koivisto

Lisätietoja

Sievin kunta, Sivistystoimi, Jussinpekan koulu

Sievi on noin 5000 asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Sievin kunta tarjoaa monipuolisia työtehtäviä eri aloilla. Arvojamme ovat tehokas ja joustava toimintakulttuuri, työkyvynsäilyttäminen muuttuvassa ympäristössä, nollatoleranssi työpaikkakiusaamiselle ja henkilöstön mahdollisuus vaikuttaa työtään koskeviin asioihin. Sievissä on hyvät luontoliikuntapaikat ja retkeilyreitit ympäri vuoden.


Osoite: Jussinmäentie 2 C, 85410 Sievi
Sievin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat