Skip to main content
test

Koulutuskeskus JEDU hakee yhteisten aineiden opettajan sijaista ajalle 3.11.2023-31.5.2024. Opetat matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa. Toimipaikkasi on Nivala, mutta opetusta voi olla myös kuntayhtymän muissa toimipisteissä.

Viralliset kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 14 § mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Edellytämme
- hyviä ja myönteisiä vuorovaikutustaitoja sekä kannustavaa ja kehittävää työotetta
- kyky toimia erilaisten oppijoiden kanssa
- yhteistyökykyä ja joustavuutta
- tietoteknisiä perustaitoja
- ajokorttia ja ajotaitoa

Eduksesi katsomme ammatillisen opettajakokemuksen.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika on ammatillisten oppilaitosten osion C vuosityöaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi ja kunnallisen viranhaltijalain 304/2003 mukainen lääkärintodistus.
Koeaika on 3 kk.

Lisätietoja

https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat
https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutusjohtaja Jyrki Saarela, puh. 040-1428611, jyrki.saarela@jedu.fi

Lisätietoja

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Koulutuskeskus JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Koulutuskeskus JEDUa. Ensisijainen toiminta-alueemme on Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikalatva ja Ylivieska. Opiskelijoita JEDUssa on n. 3000 ja henkilökuntaa n. 350.


Osoite: Maliskyläntie 2, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat