Skip to main content
test

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi matemaatisten aineiden opettajan viransijaisuuden ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Sijoituspaikka on Pudasjärven Hirsikampus.

Pudasjärven Hirsikampus on 2016 toimintansa aloittanut yli 700 oppilaan ja opiskelijan yhtenäiskoulu ja lukio. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat ovat turvalliset, terveelliset, viihtyisät ja moneen käyttöön muuntuvat.

Haemme matemaattisten aineiden opettajaa, jolla pääaineena matematiikka.

Tehtävän kuvaus: matematiikan, kemian ja fysiikan opettajan tehtävät perusasteella.

Eduksi luetaan:
- pätevyys myös fysiikan tai kemian opettamiseen
- kokemus matematiikan, fysiikan ja kemian opettamisesta
- digitaalisten opetusmenetelmien hyödyntäminen
- valmius ja halukkuus yhteisopettajuuteen ja tiimityöskentelyyn

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan.

Virkasuhteen täyttämisessä noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Hakuaikaa jatketaan vähäisten hakemusten vuoksi. Jo saapuneet hakemukset huomioidaan määräaikaista virkaa täytettäessä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä Hirsikampuksella ti 13.6.2023.

Lisätietoja

https://www.pudasjarvi.fi/hirsikampus/
http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Susanne Nyman (040 6149705), apulaisrehtori Juha Pätsi (050 4417791), etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Pudasjärvi on tunnettu upeista ulkoilumaastoista ja Suomen eteläisimmästä tunturista Iso-Syötteestä. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme.

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Oletko kiinnostunut ihmislähtöisestä, ihmisläheisestä ja itseohjautuvasta työstä mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa?

Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin hyvinvoinnin- ja sivistyksen toiminta-alue etsii matemaattisten aineiden opettajan viransijaista Hirsikampukselle.


Osoite: Nyynäjäntie 5, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat