Matemaattisten aineiden tuntiopettaja - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme määräaikaiseen tehtävään matemaattisten aineiden tuntiopettajaa. Tehtäviin kuuluu matematiikan ja fysiikan ja/tai kemian opetusta Lyseon lukiossa yhteistyössä lukiomme muiden opettajien kanssa koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseksi. Opetukseen kuuluu yhteisopettajuutta sekä tuki- ja pienryhmäopetusta. Opetuksen tuntimäärä sovitaan erikseen virkamääräyksen yhteydessä.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/oppimaan/lukio

Tutustu työnantajaan

Outi Magga, apulaisrehtori Lyseo
p. 040 3414803

Gradia-lukiot
Osoite: Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

Gradia-lukiot on nuorten ja aikuisten yleissivistävän koulutuksen kehittäjä, joka antaa vahvat valmiudet jatko-opintoihin ja työelämään. Urheilulinja, musiikkilinja ja IB-linja sekä lukioiden painotukset mahdollistavat yksilölliset opinpolut. Jyväskylän Lyseon lukiossa, Schildtin lukiossa ja Jyväskylän aikuislukiossa opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa. Gradia-lukiot on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradiaa.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2019 oli 96 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.