Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori - Juuan kunta

Perusopetuksen ja lukion yhteinen matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virka (0216) 1.8.2021 alkaen.

Tehtävässä edellytetään kehittävää työskentelyotetta, digitaalisten työtapojen ja -välineiden hallintaa (opetus / kokemus koulun ATK-vastaavan tehtävät, AV-välinehuollon hoitaminen, tapahtumien striimaus ja hybridiopetuksen toteuttaminen), vahvoja vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä itsenäistä työotetta. Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta lukio-opetuksesta ja sen kehittämisestä uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Eduksi hakijalle luetaan kokemus ATK:n opetuksesta ja lukion sähköisten oppimis- ja arviointiympäristöjen tuntemuksesta ja lukio-opetuksen kehittämisestä niiden kautta.

Kelpoisuusehdot A opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 1998/986 mukaisesti.
Tehtävän palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 23.6.2021 klo 23.59. Haastattelut järjestetään 29.-30.6.2021.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Viran täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perusopetuksen osalta rehtori Virpi Nevalainen 040 104 2432, virpi.nevalainen@edu.juuka.fi
lukion osalta sivistysjohtaja-rehtori Joona Leinonen 040 104 2461, joona.leinonen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta.

Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, perus- ja lukio-opetuksesta sekä kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista. Juuassa lukuvuosi 2021-22 aloitetaan uudessa Poikolan koulussa.

Juuan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Poikolantie, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat