Skip to main content
test
Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Peruskoulun matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virka 1.8.2022 alkaen, sijoituspaikkana Lapinniemen koulu, opetusta on myös Tervolan lukiossa. Hakuaikaa on jatkettu.

Peruskoulussa opetettavina aineina ovat fysiikka ja kemia sekä mahdollisesti matematiikka ja tieto- ja viestintätekniikka. Lukiossa opetettavana aineena on lyhyt matematiikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta- ja kulttuuriedun, maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 31.8.2022 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset pyydetään lähettämään osoitteella: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä lehtorin virka.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Essi Varajärvi puh. 0400 755 094 tai essi.varajarvi@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat