Matematiikan, fysiikan, kemian lehtori (2114) - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 520 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Teemme tiivistä yhteistyötä samoissa tiloissa toimivan Loviisan lukion kanssa.

Haemme Harjurinteen kouluun matematiikan, fysiikan ja kemian lehtoria vakinaiseen virkaan 1.8.2021 alkaen. Opettaja toimii pääsääntöisesti luokilla 7-9. Viran opetetusvelvollisuus on 21 vuosiviikkotuntia.

Haemme joukkoomme kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä matemaattisten aineiden osaajaa.

Edellytämme, että hallitset monipuoliset, nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät. Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien nuorten parissa sekä mahdollisuuden osallistua Loviisan kaupungin lahjakkaille oppilaille tarkoitettuun Kurkota tähtiin-hankkeeseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98 § 5 ja § 10) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi) tai apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi).

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat