Skip to main content
test
Matematiikan ja fysiikan lehtorin viransijaisuus - Vihdin kunta

Viransijaisuuden hakuaikaa jatketaan ajalle 20.9.2023-4.10.2023.

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista matematiikan ja fysiikan lehtorin opintovapaan viransijaista ajalle 5.10.2023-1.6.2024. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Viransijaisuuden ensisijainen sijoituspaikka on Otalammen koulu. Tarjoamme upean lähiluonnon, innostavan ja osaavan työyhteisön, uudehkot opetustilat ja yhtenäiskoulun mahdollisuudet oppimisympäristönä. Tule osaksi mahtavaa työyhteisöämme!

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Otalammen koulun rehtori Jyrki Kaarila, etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 044 042 1352

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Otalammen koulu

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 173 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia. Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Torpparintie 9, 03300 Otalampi
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat