Matematiikan ja fysiikan opettajan viransijaisuus - Tornion kaupunki

Tehtävä on määräaikainen johtuen virassa olevan opettajan virkavapaudesta. Työsuhde kestää 7.1.2021 - 5.6.2021.

Työhön kuuluu lukion matematiikan ja fysiikan opettajan tehtävät.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Marko Kaarlela, marko.kaarlela(a)tornio.fi ja puh. 0405080579

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Kauppakatu 29, 95400 Tornio

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. www.tornio.fi

Tornion yhteislyseon lukio on Lapin maakunnan suurimpia lukioita. Lukiossamme on laaja syventävien ja soveltavein kurssien tarjonta opiskelijoille ja aloittavia lyhyitä kieliä on neljä. Kemian opettaja voi käyttää laboratoriota opiskelijoiden kanssa ja välineet luokissa ovat ajanmukaiset. Ilmapiiri lukiossa on välitön, erilaisuudet salliva ja avoin.

Tornion yhteislyseon lukiossa noin 340 lukiolaista ja lisäksi noin 100 ammattisto Lappian kaksoistutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Henkilökuntaa lukiossa on noin 30.

Lisätietoa koulustamme voi lukea kotisivulta www.tyll.fi.