Matematiikan ja kemia lehtori - Ranuan kunta

Ranuan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi Ranuan yläkoululle matematiikan ja kemian lehtorin virka 1.10.2020 alkaen.

Kelpoisuusehtona peruskoulun aineenopettajan kelpoisuus (asetus 986/1998). Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut ajoittuvat viikon 40 alkuun.

Edellytämme valittavalta hyvää pedagogista osaamista, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Valinta tehdään painottaen haastattelussa esille nousevia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja vuorovaikutustaitoja.

Sähköiset hakemukset 24.9.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi.

Tutustu työnantajaan

Yläkoulun rehtori Susanna Tervamäki, p. 0400 695 902, susanna.tervamaki@edu.ranua.fi

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Ranuan Yläaste
Osoite: Aapiskuja 6 E, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee arktinen eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.