Tervakosken yhteiskoulu on noin 250 oppilaan yläkoulu keskellä Tervakoskea. Opettajia koulussa on noin 30, joista osa opettaa myös samassa rakennuksessa sijaitsevassa Janakkalan lukion toimipisteessä.

Tervetuloa vireään joukkoomme. Etsimme matematiikan ja kemian saloista kiinnostunutta opettajaa viransijaisuuteen ajalle 18.2.-5.6.2021. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, jotka näkyvät vuorovaikutuksessa niin oppilaiden kuin henkilöstön kanssa. Pätevyys katsotaan sinulle eduksi, mutta voit olla myös esimerkiksi ko. oppiaineiden opiskelija. Tunteja tehtävässä on opetusvelvollisuuden verran.

Lisätiedot: Tervakosken yhteiskoulun rehtori Sisko Lievonen (sisko.lievonen@janakkala.fi) puh. 019 758 0760

Kelpoisuus tehtäviin määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan tehtävään sopiva, mikäli tulee valituksi.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Jätä sähköinen hakemus kuntarekry.fi -sivuston kautta 29.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: Tervakosken yhteiskoulun rehtori Sisko Lievonen (sisko.lievonen@janakkala.fi) puh. 019 758 0760.
Jätä sähköinen hakemus kuntarekry.fi -sivuston kautta 29.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Tervakosken yhteiskoulu
Osoite: Heimolantie 2, 12400 Tervakoski

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.