Skip to main content
test

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee Linnajoen kouluun vakituiseen virkaan matematiikan lehtoria 1.8.2022 alkaen.

Olemme perusopetukseen (7-9-luokat) keskittyvä suomenkielinen 570 oppilaan ja 50 opettajan yläkoulu aivan Porvoon kaupungin keskustassa.

Toimintakulttuurimme korostaa oppilaan arvostamista. Koulun kulttuuriin kuuluu avoimuus ja luottamus.

Toivomme virkaan valittavalta monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja muutoksen sietokykyä. Tehtävään voidaan liittää luokanvalvojuus.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset ja palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.6.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.


Lisätietoja tehtävästä antavat:
rehtori Päivi Outinen puh. 0400 139 038, paivi.outinen@porvoo.fi
virka-apulaisrehtori Arttu Piispanen, arttu.piispanen@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/tervetuloa-kouluun/peruskoulut/linnajoen-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
rehtori Päivi Outinen puh. 0400 139 038, paivi.outinen@porvoo.fi
virka-apulaisrehtori Arttu Piispanen, arttu.piispanen@porvoo.fi

Lisätietoja

Linnajoen koulu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat