Skip to main content
test

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 540 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat.

Haemme Harjurinteen kouluun matematiikan lehtorin viransijaista ajalle 1.8.2022-3.6.2023. Opettaja toimii luokilla 7-9. Viran opetusvelvollisuus on 21 tuntia viikossa.

Haemme joukkoomme kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä matemaattisten aineiden osaajaa. Arvostamme matematiikan lisäksi kokemusta kemian ja fysiikan opetuksesta.

Edellytämme, että hallitset monipuoliset, nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät. Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien nuorten parissa.

Loviisan kaupungin opetustoimessa panostetaan kielitietoisuuteen, opetuksen ja koulunkäynnin tukeen sekä lahjakkaiden oppilaiden opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98 § 5 ja § 10) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Viransijaisuus täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi) tai apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi).

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.


Osoite: Ratakatu1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat