Skip to main content
test

Sodankylän kunnan perusopetuksessa julistetaan haettavaksi määräajaksi 11.8.2022- 31.7.2023 Matematiikan tuntiopettaja velvollisuudella opettaa kemiaa tai fysiikkaa.

Tehtävään sisältyy matematiikan ja kemian tai fysiikan opetusta ja se kohdistuu vuosiluokille 7-9. Eduksi katsotaan kiinnostus opettaa myös biologiaa.
Hakijalta edellytetään vahvaa ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Lisäksi edellytetään tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön hallintaa.
Hakuaika tehtävään on 13.6. - 4.8.2022. Tehtävän sijoituspaikka on Tähtikunnan koulu Sodankylän keskustaajamassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Sodankylän kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä Kuntarekry-palvelun kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

apulaisrehtori Irja-Kaisa Lakkala 040 482 80 45

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.


Osoite: Unarintie 33, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat