Materiaalijärjestelmävastaava, LKS Rovaniemi

Hakuaika päättyy  17.7.2024 15:00

Materiaalijärjestelmävastaavaksi Lapin keskussairaalaan!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Lapin keskussairaalaan haetaan materiaalijärjestelmävastaavaa aikavälillä 1.8.2024 - 31.12.2026 olevaan määräaikaisuuteen.

Keskeisimmät työtehtävät:

- Toimiminen logistiikka-, materiaali- ja henkilöliikennepalvelut vastuuyksikössä, materiaalipalvelujen työtehtävissä. Vastuualueena on koko Lapin hyvinvointialue.
- Järjestelmän ylläpitäminen ja kehittäminen.
- Jatkuva ideoiminen järjestelmän täysimääräisestä hyödyntämisestä ja kehittämisestä siten, että materiaalivirtojenprosessien vaiheet sujuvat mahdollisimman tehokkaasti ja manuaalinen työ pystytään minimoimaan.
- Järjestelmän uusien ominaisuuksien määrittäminen ja testaaminen sekä niiden muokkaaminen Laphan toimintaan ja prosesseihin sopiviksi.
- Järjestelmän käytön laajentaminen koko Lapin hyvinvointialueelle varmistaen mahdollisimman tehokkaan tilausprosessin jokaisessa yksikössä.
- Moniammatillisten ryhmien palvelutarpeisiin vastaaminen sekä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden monipuolinen asiakaspalvelu.
- Erilaisten raporttien tuottaminen sekä tiedonannot, selvitykset ja opastukset tuotteisiin ja tilausprosessiin liittyen.
- Järjestelmien (mm. Gemini, Emmi, PPG) tukihenkilönä oleminen, johon kuuluu järjestelmien käytön koulutus ja ohjeistus sekä virheiden, ongelma- ja vikatilanteiden selvittely, ohjeiden luominen ja käyttäjähallinta.
- Toimittaja-, asiakas-, nimike- ja tuotetietojen ylläpitäminen kaikissa järjestelmissä sekä tarvikkeiden sopimusten hallinta ja tilausten oikeellisuuden varmistaminen.

Odotamme hakijalta:

- Soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa.
- Aikaisempaa vankkaa työkokemusta järjestelmien kehittämisestä sekä ylläpidosta.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.
Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.
Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 17.7.2024 klo 15:00 mennessä!
Hakemuksia käsitellään heti haun alkamisesta ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Varastopäällikkö

Markus Lehtonen

+358405234219, markus.lehtonen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan