Materiaalinhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä


MATERIAALINHOITAJAN TOIMI HANKINTA- JA LOGISTIIKKAPALVELUT YKSIKÖSSÄ

Hankinta- ja logistiikkapalvelujen 30 työntekijän tulosyksikkö palvelee kaikkia sairaanhoitopiirin toimintayksiköitä ja muita organisaatioita. Logistiikkapalvelut pitää sisällään materiaalipalvelut-, täyttöpalvelut- ja kuljetuspalvelut toiminnot. Materiaalinhoitajan tehtävät sijoittuvat pääasiassa kuljetuspalvelut tiimiin. Kuljetuspalvelut tiimi vastaa sairaalan sisä- ja ulkologistiikasta sekä sairaalan sisäisestä postilogistiikasta. Materiaalipalvelut tiimi vastaa sairaalan sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden materiaalin vastaanotto-, varastointi- ja jakelupalveluista. Täyttöpalvelut tiimi vastaa pääsääntöisesti sisäisten hoitavien yksiköiden ja osin ulkoisten asiakkaiden materiaalivarastojen ylläpidosta.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa keskeisiä ovat kokemus logistiikan ja materiaalihallinnon tehtävistä, oma-aloitteisuus, hyvät yhteistyötaidot sekä myönteinen palveluasenne. Katsomme eduksi logistiikan koulutuksen tai laajemman soveltuvan koulutuksen, varastotietojärjestelmien käytön hallinnan. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen mielenkiintoisen työn ja mukavan työyhteisön sekä Lapin keskussairaalan laajennushankkeen myötä alkuvuonna 2023 valmistuvat modernit materiaali- ja logistiikkakeskuksen tilat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja logistiikkapalvelut tulosyksikön palveluesimies Janne Sarajärvi puhelimitse p. 0406565002, seuraavina ajankohtina: pe 26.2.2021 klo 14.00 - 15.00 ja ke 3.3.2021 klo 12.00 - 13.00. Muuna aikana sähköpostitse janne.sarajarvi@lshp.fi

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Rovaniemellä 22.2.2021

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Janne Sarajärvi p. 0406565002, seuraavina ajankohtina: pe 26.2.2021 klo 14.00 - 15.00 ja ke 3.3.2021 klo 12.00 - 13.00. Muuna aikana sähköpostitse janne.sarajarvi@lshp.fi

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, Logistiikka- ja materiaalipalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Hankinta- ja logistiikkapalvelujen 30 työntekijän tulosyksikkö palvelee kaikkia Lapin sairaanhoitopiirin toimintayksiköitä ja muita organisaatioita.