Skip to main content
test

Raahen seudun kehitys hakee seudullisen matkailun kehittämisen ja yhteismarkkinoinnin Visit Raaheen matkailumarkkinoinnin asiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Olet jo kokenut tekijä markkinoinnin saralla ja sinulla riittää oppimisen nälkää ja intoa tutkia alan virtauksia meillä ja muualla. Osaat ajatella eteenpäin omaakin tietämystä pidemmälle. Uskallat haastaa käsityksiä olemassa olevasta ja sisälläsi elää vankka usko Raahen seudun matkailullisiin mahdollisuuksiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä matkailupäällikön ja Visit Raahe tiimin kanssa, mutta teet työtä myös itsenäisesti.

Matkailumarkkinoinnin asiantuntija vastaa Visit Raahen monipuolista markkinointiin ja niin sisäiseen kuin ulkoiseen viestintään liittyvistä tehtävistä.

Sinulla on näyttöä tuloksekkaasta markkinointikanavien ammattikäytöstä (verkkosivut, sosiaalinen media, YouTube, jne.), tuotat sisältöä kanaviin, osaat kerätä ja tulkita kavavien tuottamaa käyttäjädataa, tunnet myös matkailupalvelujen verkko-ostamisen alustoja. Osaat myös ohjata seudun matkailutoimijoita em. kanavien käytössä.

Tehtäviisi kuuluu siis mm.
- sisällöntuotanto valikoiduihin Visit Raahen ja yhteismarkkinoinnin kanaviin ja kanavien (verkkosivut, Meta, YouTube, Visit Foiland DataHub) ylläpito
- markkinoinnin kampanjoiden suunnittelu, toteutus ja tulosten raportointi, kampanjoiden koordinointi mediakumppaneiden kanssa
- yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa esim. yhteismarkkinoinnin ja viestinnän työryhmät
- matkanjärjestäjä-, media- ja vaikuttajavierailujen järjestelyt
- tapahtumien ja messujen järjestely ja osallistuminen
- seudun matkailutoimijoiden ohjaaminen markkinointi- ja näkyvyystyössä
sekä muita seudun matkailun toimintaympäristön ja yhteismarkkinoinnin kehittämisen ja toteuttamisen tehtäviä, itsenäisesti ja yhdessä Visit Raahe tiimin kanssa.

Visit Raahen päämääränä on kehittää Raahen kasvuvyöhykkeen matkailutoimialaa, sekä toimialan pk-yritysten kasvua ja kehittymistä. Raahen seutukunta on vireä Raahen kaupungin, Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien muodostama tiivis työssäkäyntialue. Meillä on täällä voimakas positiivisen kehittymisen ilmapiiri ja tahto edelleen vahvistaa alueemme menestymistä muuttuvalla matkailun kentällä.

Me tarjoamme:
- mahdollisuuden olla mukana kehittämässä matkailun toimialaa Raahen seudulla
- työkaverit, joilla on sama tavoite ja draivi päällä
- vastuullisen, laaja-alaisen, kehittyvän työtehtävän
- verkostoitumista laajemman matkailualueen kollegion kanssa
- avoimuuteen perustuvan tiimin tuen

Sinulta edellytämme:
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- digitaalisen markkinoinnin työkalujen tuntemusta
- aiempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin parissa työskentelystä
- verkkosivuanalytiikan työkalujen ja tiedon keräämisen tuntemusta markkinointikanavista
- verkostoitumis-, yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja
- erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi
- valmiutta liikkua seudulla, sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön
- positiivista ja kehittävää työotetta

Arvostamme:
- matkailun toimalan tuntemusta ja aiempaa kokemusta matkailun parissa työskentelystä
- Raahen seudun ja sen matkailupalvelujen tuntemusta
- ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta
- kokemusta elinkeinoelämän sidosryhmäyhteistyöstä ja verkostoista
- ymmärrystä ja kokemusta yrityskehittämisen parissa työskentelystä matkailun toimialalla


Tehtävä on vakinainen. Työ alkaa 1.11. tai mahdollisimman pian sen jälkeen, joten kerrothan hakemuksen yhteydessä, milloin olisit valmis aloittamaan työt. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Raahen seudun kehityksessä noudatetaan liukuvaa työaikaa. Meillä on mahdollisuus tehdä töitä joustavasti myös etänä 2-3 pv viikossa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja palkka sopimuksen mukaisesti.

Tehtävään suosittelijat tullaan kysymään viimeistään edetessäsi hakuprosessissa. Voit heidät yhteystietoineen mielellään lisätä jo hakemukseesi.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta 1.10.2023 klo 24.00 mennessä. Muulla tavoin toimitettuja hakemuksia ei huomioida tehtävän täyttämisessä. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 41, 2023.

Lisätietoja

https://visitraahe.fi/
https://www.raahenseudunkehitys.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työtehtävästä antaa lisätietoja puhelimitse matkailupäällikkö Terhi Eteläinen pe 25.9.2023. klo 12-14, p. 040 130 3884.

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Raahen seudun kehitys

Raahen seudun kehitys kehittää ja valvoo Raahen seutukunnan etuja ja tarjoaa yritysneuvontaa yhteistyössä seudun kuntien luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja projektihenkilöstön, yritysten ja lukuisten muiden tahojen kanssa. Toiminta on organisoitu vastuukuntamallilla Raahen kaupungin alaisuuteen. Toiminnan pääasiallisina rahoittajina ovat Raahen kaupunki sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat. Visit Raahen päämääränä on kehittää Raahen kasvuvyöhykkeen matkailutoimialaa, yhteismarkkinointia sekä toimialan pk-yritysten kasvua ja kehittymistä.


Osoite: Rantakatu 5 D, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat