Skip to main content
test

Raahen seudun kehityksessä on haettavana matkailun ASIANTUNTIJAN määräaikainen toimi.

Raahen kaupunki / Raahen seudun kehitys hakee Pohjois-Pohjanmaan liiton rahoittamaan LAKU - Laaksoista kukkuloille: näkyvyyttä maaseutumatkailuun digitalisaatiolla ja tuotteistamisella -hankkeeseen määräaikaista matkailun asiantuntijaa. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2021 - 31.3.2023.

LAKU - Laaksoista kukkuloille on yhteishanke Oulun Yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin, Nivala-Haapajärvi seudun NIHAK ry:n ja Kattilakosken kulttuuriosuuskunnan kanssa. Hanke kohdistuu matkailualan mikro- ja pk-yritysten kilpailukyvyn kohentamiseen, toiminnan uudistamiseen ja tuotteiden kehittämiseen uusien tarpeiden sekä Visit Finlandin kestävän kehityksen ja kansainvälisyyskriteerien mukaisiksi. Kansainvälistymisen lisäksi toinen iso teema on matkailun toimialan digitalisoitumisen ja toimijoiden digikyvykkyyden kasvattamisen tarve. Tavoitteena on yritysten tuottamien matkailupalveluiden houkuttelevuuden, näkyvyyden, saavutettavuuden ja ostettavuuden parantaminen. Hankkeen toimenpiteinä matkailutoimijoille suunnatut työpajat toteutetaan etupäässä toiminnallisina webinaareina, joissa hyödynnetään virtuaalisia fasilitointimenetelmiä ja vertaisarviointia ja -kehittämistä.

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu hankkeessa monipuoliset hanketyöt, esim. tapaamisten ja tilaisuuksien järjestämistä, tiedonhakua, dokumentointia sekä matkailutoimijoiden kanssa yhteydenpitoa, sparrausta ja ohjausta. Työpisteesi on Raahessa, mutta tehtävän hoito edellyttää myös liikkumista Raahen seutukunnan alueella.

Me tarjoamme:
- mahdollisuuden olla mukana kehittämässä nousevaa matkailun toimialaa Raahen seudulla
- työkaverit, joilla on sama tavoite ja draivi päällä
- avoimuuteen perustuvan tiimin tuen

Edellytämme:
- Soveltuvaa koulutusta
- Matkailun tuntemusta ja aiempaa kokemusta matkailun parissa työskentelystä
- Verkostoitumis-, yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi
- Valmiutta liikkua hankealueella sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön

Arvostamme:
- Positiivista ja kehittävää asennetta
- Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta
- Kokemusta elinkeinoelämän sidosryhmäyhteistyöstä ja verkostoista
- Ymmärrystä ja kokemusta projektimaisesta työskentelystä

Tämä rekrytointi-ilmoitus on jatkoa kesäkuussa julkaistulle samanmuotoiselle Matkailun asiantuntija LAKU-hankkeeseen haulle (työavain 447693). Kuntarekryyn tulleet hakemukset huomioidaan uudelleen avatussa haussa.

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten kerrothan hakemuksen yhteydessä, milloin olisit valmis aloittamaan työt. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Raahen seudun kehityksessä noudatetaan liukuvaa työaikaa. Meillä on mahdollisuus tehdä töitä joustavasti myös etänä 2-3 pv viikossa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta 14.8.2022 klo 16.00 mennessä. Muulla tavoin toimitettuja hakemuksia ei huomioida tehtävän täyttämisessä. Haastattelut järjestetään 19.8.2022.

Lisätietoja

http://www.raahenseudunkehitys.fi
http://www.visitraahe.fi/matkailun-kehittaminen

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hankkeesta ja työtehtävästä antaa lisätietoja puhelimitse vs. matkailupäällikkö Terhi Eteläinen pe 14.7. klo 10-12, p. 040 130 3884. Katso myös www.raahenseudunkehitys.fi ja www.visitraahe.fi/matkailun-kehittaminen

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Raahen seudun kehitys

Raahen seutukunnan kehittämiskeskus kehittää ja valvoo Raahen seutukunnan etuja ja tarjoaa yritysneuvontaa yhteistyössä seudun kuntien luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja projektihenkilöstön, yritysten ja lukuisten muiden tahojen kanssa. Toiminnan pääasiallisina rahoittajina ovat Raahen kaupunki sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat.


Osoite: Rantakatu 5 D, II krs, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat