Matkailusihteeri - Juvan kunta

Matkailusihteeri - Juvan kunta

Kyseessä on Juvan kunnan matkailusihteerin toimi, johon kuuluu Juvan matkailupalveluihin liittyvä työ ja sen kokonaisvaltainen kehittäminen. Tehtäviin kuuluu aktiivinen yhteydenpito paikallisiin matkailualan yrittäjiin, edustaminen messuilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa, tapahtumien suunnittelu ja koordinointi yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, osallistuminen sidosryhmätyöhön sekä tiedottaminen niin matkailun kuin kunnan muista asioista. Työajastasi käytät 80% matkailusektoriin ja 20% tiedottamiseen liittyviin tehtäviin.

Hakijalla tulee olla soveltuva matkailualan koulutus ja toivomme hakijalta vähintään viiden vuoden kokemusta matkailualalta, tapahtumanjärjestäjäkokemusta, vankkaa alue- ja paikallistuntemusta sekä Juvan matkailutoimijoiden tuntemusta, aktiivista ja joustavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja sekä asiakaspalvelukokemusta. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englanninkielen taitoa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto on välttämätön.

Hakemukset voi laittaa kuntarekry.fi-järjestelmän sijasta myös vapaamuotoisesti osoitteeseen mika.karki@juva.fi

Mika Kärki, 0400-135 087, mika.karki@juva.fi

Juvan kunta, Hallinto, Elinkeinotoiminta
Osoite: Juvantie 13, 51900 Juva

Juva on noin 6300 asukkaan vireä kunta, jossa on lisäksi yli 1500 kesäasukasta. Juva on vilkkaan 5-tien varrella ja kehittyy entisestään paranevan valtatieyhteyden ansiosta. Juvan kunnan alueella on laaja ja monipuolinen palvelutarjonta, joka luo paikkakunnalla hyvät puitteet mukavaan asumiseen ja vapaa-ajanviettoon. Teemme parhaamme mukaan töitä, jotta kaikilla henkilökunnassamme on hyvä ja viihtyisä olo. Matkailusihteerin työ kuuluu elinkeinoyksikön alaisuuteen.

Tutustu työnantajaan