Mätningsingenjör - Lohjan kaupunki

Lojo stad söker en mätningsingenjör till fastighets- och kartverksservicen.

Mätningsingenjören leder mätningsservicen och ansvarar för styrningen och utvecklingen av stadens mätningsverksamhet. Mätningsuppgifterna inkluderar mätningar som hänför sig till fastighetsförrättningar, kommunalteknik och -planering, underhåll av grundkartan och byggnadstillsyn. Vid behov deltar personen också själv i terrängarbeten.

Arbetet förutsätter egna initiativ, bra samarbets- och förhandlingsfärdigheter och att man kontinuerligt utvecklar sig på det egna området. Tidigare chefserfarenhet, praktisk erfarenhet av mätningar i terrängen och 3D-modellering är meriterande. AutoCAD-kompetens, kunskap om Trimble-mätutrustning och
-programvaror och goda IT-färdigheter är också meriterande.

Behörighetsvillkoret är YH-examen för lantmäteriingenjör eller tidigare examen för lantmäteritekniker. Praktisk erfarenhet på minst 3 år på området krävs för befattningen. Möjlighet att använda egen bil för arbetsresor är också ett krav. Sökanden ska visa upp arbetsintyg och examensbevis i samband med intervjun.

Mer information ges av:
Tapio Ruutiainen, stadsutvecklingsdirektören, tfn 044 374 3793
Mika Iso-Heiniemi, GIS-ingenjör, tfn 044 374 4463

Lönen 3077,99€/mån., enligt AKTA. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 7.5.2021 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-28-21. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lära dig mer om oss

Lojo stad, Fastighets- och kartverksservicen
Adress: Plåtslagarvägen 10, 08150 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat