Skip to main content
test
Matserviceansvarig - Kokkolan kaupunki

Karleby stads städ- och matservice ledigförklarar en ordinarie heltids befattning som matserviceansvarig. Arbetsförhållandet börjar den 1.8.2022 eller enligt överenskommelse. Arbetet är heltidsarbete 38,25h/vecka och den dagliga arbetstiden infaller mellan kl. 05.00 och 23.00 enligt arbetsskiftsförteckningen. Prövotiden är 6 månader. Lön enligt AKTA. Uppgiftsbaserad grundlön (100%) är 1955,85€/mån. Då arbetet inleds är verksamhetsplatsen Villa skolas servicekök, men placeringen kan ändra enligt arbetsgivarens behov.
I arbetsuppgifterna ingår organisering av köksarbete, tillredning och servering av morgonmål, mellanmål, sidorätter och salladskomponenter, lunchservering och kärlvård. Centrala arbetsuppgifter är dessutom kundservice, kökets egenkontroll, att göra varubeställningar och mottagning av varor.
En anställningsgranskning och ett drogtest kommer att göras inom en månad från arbetets början för alla nyanställda som kommer i ett visstids anställningsförhållande på mer än 6 månader eller en ordinarie anställning på obestämd tid. Den som väljs till befattningen bör visa upp ett av arbetshälsovården godkänt hälsogranskningsintyg och drogtest senast 31.10.2022.

Av sökanden förutsätts kockexamen eller grundexamen inom matservicebranschen eller motsvarande tidigare utbildning, goda språkkunskaper i svenska och finska samt hygienpass. Erfarenhet inom storhushållsbranschen och multikompetens samt baskunskaper i datateknik räknas som merit.
Vi välkomnar till vårt team en person, som har en aktiv och flexibel attityd till arbetet samt till arbetsmiljön. Förutom yrkeskunskap värdesätter vi också utvecklings- och serviceanda, att du förbinder dig till arbetsgivarens värden samt goda kunskaper i växelverkan, samarbete och kundbetjäning.

Urvalskriterierna är formell kompetens, arbetslivserfarenhet och lämplighet för tjänsten i fråga samt eventuella intervjuer. Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att göra ändringar i rekryteringen.

Sänd din ansökan senast 19.5.2022 kl. 22:00 via länken nedan. www.kuntarekry.fi

Läs mer

http://www.kokkola.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Serviceförperson Hanna Herlevi 0408065894, hanna.herlevi@kokkola.fi
Gör ansökan endast via kuntarekry:
www.kuntarekry.fi

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Karleby, det tvåspråkiga landskapscentret för Mellersta Österbotten, är en havsnära och växande stad i ständig utveckling. Staden med nästan 50 000 invånare erbjuder mångsidigt boende, täckande basservice, goda trafikförbindelser samt utmärkta möjligheter till utbildning och fritidssysselsättning. Som arbetsgivare är Karleby stad en betydande multikoncern med 2 300 anställda såväl inom undervisning och fostran som inom teknik, förvaltning och kultur.

Karleby stads Städ- och Matservice är en resultatenhet som är underställd sektorn Stadsmiljö. Städ- och Matservice producerar, köper in och utvecklar kundorienterad, högklassig och konkurrenskraftig städ- och anknytande service samt cateringservice för stadens ämbetsverk och inrättningar. Kunnandet, yrkeskompetensen och utvecklingen hos personalen som producerar servicen stöds på många olika sätt under hela arbetskarriären. www.kokkola.fi


Adress: Hemgårdsvägen 3, 67600 Kokkola
Karleby stad - Savuton työpaikka Karleby stad - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat