Skip to main content
test
Matservicearbetare, ordinarie, deltids befattning - Kokkolan kaupunki

Uppgiftsbeskrivning

Karleby städ- och matservice behöver en kunnig person med aktiv och flexibel attityd till en ordinarie anställning som matservicearbetare på deltid.
Den primära arbetsplatsen är köket vid Kokkolan suomalainen lukio. Arbetet är teamarbete. Anställningen inleds 8.8.2022 eller enligt överenskommelse. Prövotid 6 månader. Grundlönen för heltidsarbete (100 %) är 1 863,46 euro enligt AKTA och arbetstiden är 91,5 procent av heltidsarbete, dvs. 35 h/vecka.

I köket tillreds mat utöver för det egna husets behov även till övriga skolor och daghem. Till uppgifterna hör tillredning, förpackning och servering av sallader, sidorätter och mellanmål. Lunchservering och diskhantering utgör en del av de dagliga arbetsuppgifterna enligt ett rullande schema. Vid behov hjälper du också kocken.

Den som blir vald ska visa upp företagshälsovårdens godtagbara intyg över hälsotillståndet och över drogtest senast 31.10.2022. Behörighetskriterier är grundexamen inom matservice eller motsvarande tidigare utbildning samt hygienpass.
Erfarenhet inom storhushållsbranschen och multikompetens samt grundläggande datorkunskaper räknas som merit. Du har möjlighet att delta i fortbildningar och läroavtalsutbildningar som ordnas av arbetsgivaren.

Utöver lönen erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag i form av motions- och kulturförmånen ePassi. Vi erbjuder också en mångsidig företagshälsovård.

Vi blickar framåt i arbetet och utvecklar vårt arbete så att det är inkluderande och meningsfullt för våra anställda. Vår arbetsgemenskap är öppen och inspirerande och vi har en arbetsplats där vi tar alla i beaktande.

Urvalskriterierna är formella meriter, arbetslivserfarenhet och lämplighet för tjänsten i fråga samt eventuella intervjuer. Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att göra ändringar i rekryteringen.

BLEV DU INTRESSERAD?
Sänd din ansökan senast 12.6.2022 kl. 22:00 via länken nedan.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Maija Vasalampi, 0447809248 maija.vasalampi@kokkola.fi

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut, Kanta-Kokkola

Karleby, det tvåspråkiga landskapscentret för Mellersta Österbotten, är en havsnära och växande stad i ständig utveckling. Staden med nästan 50 000 invånare erbjuder mångsidigt boende, täckande basservice, goda trafikförbindelser samt utmärkta möjligheter till utbildning och fritidssysselsättning. Som arbetsgivare är Karleby stad en betydande multikoncern med 2 300 anställda såväl inom undervisning och fostran som inom teknik, förvaltning och kultur.

Karleby stads Städ- och Matservice är en resultatenhet som är underställd sektorn Stadsmiljö. Städ- och Matservice producerar, köper in och utvecklar kundorienterad, högklassig och konkurrenskraftig städ- och anknytande service samt cateringservice för stadens ämbetsverk och inrättningar. Kunnandet, yrkeskompetensen och utvecklingen hos personalen som producerar servicen stöds på många olika sätt under hela arbetskarriären. www.kokkola.fi


Adress: Torikatu 43, 67100 Kokkola
Karleby stad - Savuton työpaikka Karleby stad - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat