Mattoasentaja - Kaarea Oy

Mattoasentaja - Kaarea Oy

Hae meille mattoasentajaksi!

Etsimme mattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen kohteeseen Turussa ja ympäristökunnissa. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat.

Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä. Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta mattoasentajan tehtävistä sekä laadukasta työnjälkeä. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja teet työsi itsenäisesti. Huumori piristää työpäivääsi. Edellytämme sinulta työturvallisuus- sekä tulityökorttia, mutta mikäli niitä ei ole voimme auttaa niiden hankkimisessa. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti myös muista rakennusalan työtehtävistäsi. Työ on arkityötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Olli Koivukangas 040-4847252 ( lomalla 28.6.-30.6., 15-21.7. )

Kaarea Oy, Kaarea kunnossapito Oy
Osoite: Turku, 20100 Turku

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan