Medarbetare till kostserviceenheten (sommarvik) - Maarianhaminan kaupunki

Vi söker ett köksbiträde och fem kockar inför sommaren 2021.

OM MARIEHAMN
Mariehamn, Ålands enda stad med knappt 12 000 invånare. Närheten till naturen och skärgården finns alldeles runt hörnet. Det ger dig förutsättningar att ha mer tid över till allt det viktiga vid sidan av ditt jobb så som familj och vänner, natur, kulturliv, butiker och service.

VÅR VERKSAMHET
Du kommer att ingå i en modern och mångsidig avdelning med professionella medarbetare som ger god och snabb service till stadens olika verksamheter. Vi har flera olika kök, både storkök och mottagningskök inom dagis och äldreomsorg. Avdelningen har drygt 50 medarbetare. Vi jobbar på olika ställen inom staden så som skolor, daghem och äldreomsorg.

DIN PROFIL
Som anställd inom avdelningen jobbar du enligt visionen Vi gör tillsammans; gott, rent och tryggt. Som köksbiträde ser vi att du har hygienpass och gärna utbildning, erfarenheter inom storkök är meriterande. Som kock behöver du ha kockutbildning, storköksutbildning är meriterande. Du är som person flexibel, självgående, brinner för matlagning i storkök och har ett gott humör.

VILLKOR
Vi kan erbjuda sommarvikariat till ett köksbiträde och fem kockar. Lön enligt avtal.

ANSÖKAN
Ange i din ansökan vilken av platserna du söker, antingen köksbiträde eller kock.

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vid behov kan intervjuer hållas digitalt. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om arbetsgivaren

Kostchef Eva Danielsson tel 018-531328

Mariehamns stad, Personalkansliet, Kostservice
Adress: Norra Esplanadgatan 6, 22100 Mariehamn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.

Sinulle suositellut työpaikat