Media-alan lehtorin virka - Kajaanin kaupunki

Toistaiseksi voimassa oleva Media-alan lehtorin virka, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa, Kainuun ammattiopistossa.

Tehtävän kesto toistaiseksi alkaen 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haemme verkkosivustojen suunnittelun ja toteutuksen osaajaa. Olet toiminut alalla ja sinulla on referenssejä tekemistäsi asiakastöistä. Tunnet hyvin käytettävissä olevia tekniikoita ja kehität osaamistasi jatkuvasti. Tehtävässä edellytetään myös graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon osaamista. Opetustyössä tehdään tiivistä yhteistyötä eri opetusalojen, yritysten sekä korkeakoulujen kanssa. Olet reipas ja positiivisen asenteen omaava henkilö, joka kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Kiinnostaisiko sinua opettajan työ?

Edellytämme:
Alalle soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä ja media-alan työkokemusta. Hyvät tietotekniikkataidot ovat välttämättömät.

Arvostamme:
Laaja-alaista media-alan tuntemusta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja tiimiperustaisen ohjaamisen taitoja.

Muut tiedot:
Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Oppilaitoksellamme on toimipaikkoja Kajaanissa ja Kuusamossa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinnassa otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alaiset ja työnteon keskeytyksellä olevien hakemukset, mikäli he täyttävät kelpoisuusehdot.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 24.5.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, 044-715 9280, jori.kortetjarvi@kao.fi

Lisätietoja

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.


Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat