Media-alan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Media-alan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme media-alan opettajaa toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sisältää opetus- ja ohjaustehtäviä ja pedagogista kehittämistyötä. Opettaja toimii vastuuohjaajana ja huolehtii osaltaan opiskelijoiden henkilökohtaisten opintopolkujen toteutumisesta. Tehtävään kuuluu myös vahvasti työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti.

Haemme tiimiimme osaajaa, jolla on työkokemusta videokuvaamisesta, valaisusta, äänittämisestä ja leikkaamisesta sekä tuottamisesta ja tuotantojen suunnittelusta. Arvostamme media-alaan liittyvää laaja-alaista osaamista ja halua oppia uutta.

Arvostamme aikaisempaa opettaja-/kouluttajakokemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ohjata erilaisia opiskelijaryhmiä, sekä kokemusta ammatillisesta koulutuksesta. Toivomme vastuullista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä yhteyksiä media-alan työelämään.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tiimiesimies Mauri Laine mauri.laine@keuda.fi, puh. 040 1745 524
Toimialapäällikkö Riikka Siitonen riikka.siitonen@keuda.fi, puh. 040 415 0570

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Liike-elämän palvelut
Osoite: Uutiskatu 2, 00240 Helsinki

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan