Media-asiantuntija - Rovaniemen kaupunki

Media-asiantuntija - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin sivistyksen toimialalla, vapaa-ajan palveluissa on haettavana alueelliseen kehittämistehtävään digihankkeen media-asiantuntijan toimi ajalle 1.7.2019 - 31.12.2020. Toimialueena ovat Lapin kunnat ja työpaikan sijaintipaikkana on Rovaniemi.

Media-asiantuntijan päätehtävänä on toteuttaa alueellista kehittämistehtävää hoitavan Rovaniemen kaupunginkirjaston digitukea oman toimialueensa kirjastoissa edistävää hanketta. Hankkeessa kehitetään toimialueen kirjastojen henkilöstön osaamista ja vahvistetaan valtiovarainministeriön AUTA-hankkeen yhteydessä luotua toimintamallia. Hanke on osa valtakunnallista Alueellisten kehittämiskirjastojen digitukihanketta, jota koordinoi Valtakunnallista kehittämistehtävää hoitava Helsingin kaupunginkirjasto.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, verkko- ja viestintätaitoja sekä luovaa, dynaamista ja ratkaisukeskeistä työotetta. Erilaisten verkkopalvelujen, laitteiden ja ohjelmien tuntemus, pedagogiset taidot sekä kirjastoalan tuntemus luetaan eduksi.

Tehtävän hoitoon sisältyy matkustamista, joten ajokortti on suotava. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Toimea haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.
Hakuaika päättyy 31.5.2019, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien klo 15.00 mennessä.

Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Vs. kirjastotoimenjohtaja Pasi Rantanen 040 576 2604 tai
erikoiskirjastonhoitaja Leena Kinnunen p: 040 591 8923

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika
Osoite: Jorma Eton tie 6, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupunginkirjasto, joka on samalla alueellista kehittämistehtävää hoitava kirjasto, toimii Rovaniemellä viidessä eri toimipisteessä.

Tutustu työnantajaan