Mediatuottaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia hakee määräaikaista (31.12.2021 saakka) mediatuottajaa. Tehtävänä on tuottaa monimediaisia julkaisuja, mm. videoita ja podcasteja yhteistyössä Otavian verkkokoulutuksista sekä verkko-opetusmateriaaleista vastaavien tiimien kanssa. Tehtäviin sisältyy myös verkko-opetuksessa käytettävien monimediaisten käytäntöjen (tuotantoprosessit, julkaisukanavat) kehittäminen sekä hankkeessa toteuttavien mediakoulutusten/työpajojen suunnittelu.

Kelpoisuutena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää luovaa työotetta sekä video- ja äänituotantojen ja erilaisten julkaisukanavien vahvaa hallintaa. Otavia on tiimiorganisaatio. Hakijalta edellytetään tiimityöskentelytaitojen lisäksi itsenäistä, reipasta ja kehittävää työotetta.
Eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä monimediaisten opetusmateriaalien parissa.

Hakemukseen pyydetään liittämään työhakemusta tukevia työnäytteitä.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävä on osa Otavian OKO - Osallisuus, kokemuksellisuus ja osaaminen näkyväksi -hanketta. https://otavia.fi/hankkeet/oko/

Lisätietoja

http://www.otavia.fi

Tutustu työnantajaan

Heikki Koponen
0447945307
heikki.koponen(at)otavia.fi
tai
Jari Kinnula
0447945300
jari.kinnula(at)otavia.fi

Mikkelin kaupunki, Liikelaitos Otavia
Osoite: Otavantie 2 B, 50670 Otava

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia tarjoaa internaatti- ja internet-oppimispalveluita vapaan sivistystyön ja yleissivistävän koulutuksen toimijoille alueellisesti, valtakunnallisesti ja globaalisti. Liikelaitoksen tarkoituksena on tarjota koulutuspalveluita, joiden järjestäminen edellyttää yli kuntarajojen ulottuvaa toimintaa. Otavian toiminta-ajatus on etsiä uusia oppimisen tapoja ja muotoja sekä täydentää nykyistä opetusjärjestelmää.