Messuarkkitehti, Oulun Asuntomessut 2025 - Oulun kaupunki

Oulun Asuntomessut 2025 esittelee tulevaisuuden kaupunkiasumisen mahdollisuuksia. Hartaanselänrantaan rakentuu korkeatasoinen, kestävän kehityksen mukainen asuntoalue, jossa älykkyys on valjastettu palvelemaan asukkaiden elämänlaadun parantamista. Asukkaiden on mahdollista asua alueella koko elämänkaaren ajan nauttien upeista suistonäkymistä, loistavista ulkoilumahdollisuuksista ja kaupunkikulttuurista lähellä Oulun keskustaa.

Olemme nyt kokoamassa hyvähenkistä, innovatiivista ja sopivassa määrin luovaa hulluuttakin sisältävää tiimiä suunnittelemaan ja rakentamaan Hartaanselänrannan aluetta ja Oulun Asuntomessuja 2025. Tarjoamme näköalapaikkaa kaupunkikehitykseen ja -rakentamiseen sekä niihin liittyvään uusimpaan teknologiaan sinulle

MESSUARKKITEHTI

joka toimit projektipäällikön kanssa asemakaavan suunnittelun sekä talonrakentamisen ja ympäristörakentamisen kaupunkikuvallisen laadun suunnittelemisessa ja ohjaamisessa. Lisäksi osallistut alueella käytettäviin älykkäisiin ratkaisuihin liittyvään suunnitteluun ja integroimiseen hankkeeseen. Messuarkkitehtina osallistut myös edellä mainittujen tehtäväalueiden kustannusten suunnitteluun ja seurantaan.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Odotamme sinulla olevan myös kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja kaavoituksesta. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky ja kiinnostus kaupunkisuunnittelun kehittämiseen ovat edellytyksiä tehtävästä suoriutumiselle.

Mielenkiintoisten tehtävien ohella sinua odottaa osaava ja mukava työyhteisö. Tervetuloa tiimiimme!

Tehtävä ovat määräaikainen 31.10.2025 saakka. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12391/2019. Hakemukset on toimitettava 31.1.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa Oulun Asuntomessut 2025 projektipäällikkö Ritva Kuusisto, p. 040 657 5776 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kaavoitus
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.