Mielenterveys- ja päihdepalveluiden esimies - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee esimiestä mielenterveys- ja päihdepalveluihin 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat osa aikuisten palveluiden tehtäväaluetta. Esimiehenä johdat erityistason hoidosta vastaavan Päihdeklinikan sekä ennaltaehkäisevään työhön keskittyvän Matalan kynnyksen työryhmiä. Tehtävänkuvaan sisältyy lisäksi ehkäisevän päihdetyön koordinaattorin tehtävä.

Tehtävä edellyttää myönteistä asennetta kehittämiseen ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ on asiakkaan tarpeista lähtevää, ihmisläheistä, moniammatillista tiimityötä. Yhteistyöverkostot ulottuvat kaikkiin kaupungin palveluihin.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai siihen rinnastettava opistoasteinen tutkinto. Edellytämme monipuolista työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä kokemusta esimiestyöstä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä organisoida ja hahmottaa suuria työkokonaisuuksia. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yleisen kunnallisen virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 17.8.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/paihdeklinikka-2

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Ville Heininen puh. 040 191 6843 ville.heininen@porvoo.fi ja palvelujohtaja Annika Immonen puh. 040 012 6151 annika.immonen@porvoo.fi

Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka