Skip to main content
test
MIELENTERVEYS- ja PÄIHDETYÖN osaaja, SH tai TH - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Haemme puuttuvia palasia kokonaisuuteen. Aloitamme alusta ja luomme uutta. Sinä ja osaamisesi ovat siinä prosessissa avainasemassa. Tule tekemään ja kehittämään perustason riippuvuus- ja mielenterveyspalveluja Riihimäen seudun nuorille. Olet osa terveydenedistämisen yksikköä sekä perhekeskusta ja toimialueenasi ovat Hausjärvi, Loppi ja Riihimäki. Hyvinvointialueelle siirryttäessä olet osa Kanta-Hämeen perhe- sosiaali- ja vammaispalveluja yhdessä muun yksikkömme kanssa.
Työhyvinvointikyselyssä olemme saaneet hyviä tuloksia; niissä korostuvat erityisesti työyhteisössä vallitseva arvostus ja kunnioitus työkavereita kohtaan sekä kokemus vahvasta tuen saamisesta. Yhteisöllisyytemme on vahva ja kaveria ei jätetä, voit luottaa tukeemme. Olemme koulutus- ja kehittämismyönteisiä. Joustamme työn ja perhe-elämän yhteen sovittamisessa.
Työ on tiimipelaamista. Yhteistyö kouluterveydenhoitajien, kuraattoreiden ja nuorten palveluita tuotavien työntekijöiden sekä erikoissairaanhoidon kanssa on ensisijaista, jotta luodaan pohja hyvälle asiakaspalvelulle. Näissä raameissa pääset vaikuttamaan työhösi ja tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa parasta ammatillista osaamista hyvässä porukassa tärkeälle asiakaskunnalle. Koska viisaus asuu tekijöissä, olemme avoimia perustelluille ideoille ja mielipiteille. Uskomme, että kehitystä syntyy kokeilemalla. Haluamme palvella asiakkaitamme lähellä, nuorten omassa elinympäristössä, ilman raja-aitoja tai kynnyksiä.
Asiakkaat ovat pääsääntöisesti 13- 18-vuotiaita ja heidän perheitään, mutta vierastamme tiukkaa rajaamista. Sähköisten palvelujen käyttö on mahdollista ja niissä haluamme kehittyä edelleen. Arvostamme näyttöön perustuvia menetelmiä.
Yhdellä psykiatrisista sairaanhoitajista toivotaan olevan erityistä kiinnostusta riippuvuuksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, kahdella mielenterveyden tukemiseen ja hoitoon.
Tule rakentamaan kanssamme mahdollisuutta auttaa nuoria entistä paremmin täydentämällä joukostamme puuttuvat palaset.

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy meiltä lisää, soita tai laita sähköpostia, jutellaan,
osastonhoitaja Tea Hansson, 0197585550, tea.hansson@riihimaki.fi (16.6. asti)
avoterveydenhuollon ylihoitaja Auli Anttila, 0197585815, auli.anttila@riihimaki.fi

Lisätietoja

Avoterveydenhuolto, Terveydenedistäminen
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat