Skip to main content
test
Mielenterveys- ja päihdetyöntekijä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalanosaaja!

Kiinnostaako merkityksellinen työ uudistuvien sosiaali- ja terveyspalveluiden parissa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä? Haluatko olla mukana kehittämässä monialaista palvelukokonaisuutta asiakaslähtöisesti uudelle hyvinvointialueelle?

Etsimme laajan näkökulman omaavaa sosiaali- ja terveysalanosaajaa POSOTE20 Tulevaisuuden sote-keskus-hankkeeseen. Tarvitsemme pestiin henkilön, joka motivoituu kehittämistyön haasteista ja sitoutuu suunnitelman mukaisiin tavoitteisiin. Tehtävään vaaditaan sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta hanke- ja projektityöstä sekä näyttöä verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Sinun tehtävänäsi on toimia mielenterveys- ja päihdetyön osaajana monialaisessa tiimissä. Onnistuaksesi asiakaslähtöisesti monialaisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan palveluverkoston ymmärrys. Tukenasi ovat monialaisen tiimin asiantuntijat sekä muut hanketyöntekijät. Edellytämme kykyä tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä kykyä tulla toimeen haastavissakin asiakastilanteissa. Sinun tulee kestää muutoksia ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Työnantajana toimii Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisessa työympäristössä ja mukavassa tiimissä. Tässä tehtävässä saat yhdistää eri alojen asiantuntijuutta ja toteuttaa kehittämisosaamistasi sekä pääset taatusti oppimaan uutta. Työtehtäväsi on seudullinen kuntayhtymän alueella. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa ja työehdot määräytyvät KVTESin mukaan.

Tehtävä on määräaikainen alkaa sopimuksen mukaan 1.9.2022 ja päättyy 30.6.2023. Hae siis tehtävään heti kun mahdollista, mutta viimeistään 27.6.2022 klo 15:00 mennessä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 ja 48a§ mukaista rokotesuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan laillistettu tutkinto tai sosiaalialan laillistettu tutkinto

Lisäksi edellytetään joko suuntautumista mielenterveystyöhön ja/tai lisä- /täydennyskoulutusta mielenterveystyöstä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Iiris Repo ja Merja Vartiainen: etunimi.sukunimi@ylasavonsote.fi. Yhteydenotot sähköpostilla.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Meijerikatu 2, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat