Mittamies - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee paikkatietoon orientoitunutta mittamiestä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Mittaustoimintamme sijoittuu Raahen kaupungin lisäksi rakennusmittausten osalta myös Siikajoen kunnan alueelle. Maankäyttö- ja mittaustiimimme koostuu tällä hetkellä 14 alan ammattilaisesta ja tähän joukkoon haemme täydennystä.

Työ sisältää paikkatietoaineiston käsittelyyn, aineiston tuottamiseen, sekä mittauksiin liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa valitun osaamisen mukaan.

Meillä käytetään muiden muassa ESRI:n tuotteisiin pohjautuvia paikkatieto-ohjelmia sekä Autodeskin tuotteita. Pääasiallisena mittauskalustona ovat Trimble:n mittauslaitteet.

Kelpoisuusedellytyksenä on tehtävään soveltuva tutkinto. Paikkatieto- ja tietotekniikan osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tulosalueen kehitysnäkymiä vahvistaa perehtyneisyys digitaaliseen koneohjaukseen ja maastomallinnukseen. Tehtävä edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Arvostamme toimeliaita työkavereita. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työ- ja tutkintotodistukset sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sähköiset hakemukset tulee toimittaa 15.4.2021 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat kaupungingeodeetti Mikko Moilanen 040-1356952 (lomalla 12.-15.4.2021) sekä mittaustyönjohtaja Mikael Yritys puh. 044-4393586.

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Maankäyttö ja mittaus
Osoite: Ruskatie 1, 92140 Pattijoki, 92140 Pattijoki

Luonnostaan ylpeä!

Raahe on asukkaiden ja yritysten sitkeän taipumaton kotisatama, joka elää ja hengittää samaan tahtiin kaupunkia syleilevän meren kanssa. Se on pieni ja sykkivä kaupunki luonnon syleilyssä, jossa vastakohdat elävät rintarinnan.

Sinulle suositellut työpaikat