test
Mittamies - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin teknisissä palveluissa on haettavana

MITTAMIEHEN tehtävä

Toimit osana neljän hengen maastomittaus osastoa. Tehtäviin kuuluu monipuolisia paikkatieto- ja maanmittausalan maasto- ja toimistotehtäviä. Tehtäviä hoidetaan tilanteen mukaan itsenäisesti tai kahden hengen mittausryhmässä.

Työskentelyalueena on kuntien yhteistyösopimuksiin perustuen Kalajoen lisäksi myös Pyhäjoen, Sievin ja Merijärven kuntien alueet. Myymme mittauspalveluja myös lähialueilla toimiville yksityisille yrityksille.

Käytettävät ohjelmistot ovat 3DWin maastomittausohjelma, sekä Autocad Map 3D-pohjainen YTCAD yhdyskuntasuunnittelun ja -tekniikan ohjelmisto. Maastomittauksissa käytössä ovat nykyaikaiset Leican Viva-sarjan RTK-GPS/GNSS- laitteisto sekä Leican TPS1200-sarjan robottitakymetrit.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto (mittamies, mittausmies, kartoittaja). Aiempi työkokemus alalta on eduksi. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.

Hakijalta odotamme nykyaikaisten maanmittauslaitteiden ja -ohjelmistojen osaamista sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Lisäksi edellytämme joustavuutta, yhteistyötaitoja sekä sitoutumista tiimityöhön. Luemme eduksi tie- ja työturvallisuuskortit, kuntakentän tuntemisen ja työn kehittämiseen sitoutumisen.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkka TS:n mukainen.

Hakemukset lähetetään osoitteessa www.kunatrekry.fi 28.1.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat mittaustyönjohtaja Hannu Vähäkuopus, puh 044-4691 306 tai paikkatietoinsinööri Juhani Kattilakoski, puh 044-4691 221

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mittaustyönjohtaja Hannu Vähäkuopus, puh 044-4691 306 tai paikkatietoinsinööri Juhani Kattilakoski, puh 044-4691 221

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Maankäyttöpalvelut, Mittaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat