Skip to main content
test
Mittamies - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin Maankäytön mittaustiimi hakee maanmittausalalle motivoitunutta mittamiestä vakituiseen työsuhteeseen. Tule vahvistamaan viiden henkilön maastotiimiä.

Työtehtävät käsittävät pääasiassa rakennusmittauksia, kantakartan täydentämistä ja maastomallintamista. Lisäksi suoritetaan muun muassa kiinteistötoimitusten ja kunnallistekniikan mittauksia, kuten yhdyskuntatekniikan kartoituksia ja yleisten alueiden maastoon merkintää.

Työ edellyttää tehtävään soveltuvaa maanmittausalan koulutusta tai työssä hankittua osaamista. Mainitse hakemuksessasi mahdollinen erityisosaamisesi esimerkiksi koneohjauksessa tai paikkatieto-ohjelmien hallinnassa. Hakijalla tulee olla vähintään B-ajokortti. Työssä menestymisessä ovat eduksi positiivisuus ja aikaisempi kokemus maanrakennus- ja rakennusmittauksista. Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymishalua.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti. Työaika on 38,25 h viikossa. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Raahen kaupungilla on kattavat työsuhde-edut:

- Viikkoliikunta (1h viikossa mahdollista liikkua työajalla)

- Smartum -etu

- Kieliopintokursseja

- Lomaosakkeita

- Laaja työterveyshuolto

- Työsuhdepyöräetu

Työnantaja

Raahen kaupungin Rakennetun ympäristön lautakunnan alaisuudessa toimiva Maankäyttö ja mittaus vastaa Kaupungin mittaus- ja kartoitustehtävistä sekä rakennuslupien ja -valvonnan mittauspalveluista Raahessa ja Siikajoella. Huolehdimme kartta- ja paikkatietoaineistoista. Toimialalle kuuluvat lisäksi maapolitiikka, maan hankinta ja luovutukset, maanvuokrien laskutus, kiinteistörekisterinpito ja kiinteistötoimitukset asemakaava-alueella ja sekä kaupungin omistamien maa- ja vesialueiden hallinta.

Tukena ja perehdyttämässä on toimintatavoiltaan perinpohjainen, koulutettu ja kokenut henkilöstö. Mittaustiimillä on käytössä moderni mittauskalusto ohjelmistoineen.

Raahessa on tarjolla asuntoja monipuolisesti ja rakennuspaikat ovat edullisia. Kaupungin monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja luonto tarjoavat hyvät mahdollisuudet palautua työstä. Raahen kaupunki on kehittyvä työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyviä näkymiä uralla etenemiseen. Sähköiset hakemukset tulee toimittaa 8.3.2024 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Ota yhteyttä ja laita hakemus.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juha Autio, puhelin 044 439 3586, sähköposti juha.autio@raahe.fi.

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Maankäyttö ja mittaus

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kehittyvä n. 24 000 asukkaan kaupunki. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää ja yrittää.

Teknisen keskuksen kuntatekniikan yksikkö vastaa kaupungin katu-, viher- ja liikunta-alueista. Luomme päivittäisellä työllämme asumiselle ja liikkumiselle hyvät ja turvalliset puitteet. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 8, ovi 7, 2. krs, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat